Måndag         tisdag

onsdag          torsdag

HockeyCamp  nr.IV  

15-19 juli 2007

 

PROGRAM

Söndag:

 

Mjukstart!?!

Inte riktigt för alla. En som alltid arbetar intensivt från början för att alla ska få ut mest av sina dagar på is är Lasse Nyholm. När söndagens första ispass var på gång satte sig Lasse med en kaffekopp och konstaterade att han i det skedet vässat över hundra par skridskor. Med andra ord var över hälften av skorna i fullgott skick!

 

147 spelare!

Många är anmälda, och många möter också upp. Nicklas Rosenqvist konstaterade vid första träningspasset med de yngsta att alla anmälda var på is. T.o.m. var situationen den att han hade fler målvakter än de som från början hade anmält intresse.

Frej Öst, på vars axlar huvudansvaret för arrangemangen detta år vilar, såg hur lugn ut som helst. Just de yngsta hade väl trångt i omklädningsrummet under söndagen. Men Frej hade lösning på gång, så inför måndagen torde även den situationen vara under kontroll.

 

Hockey fram till torsdagen

Tidpunkten för hockeyskolan sammanfaller även i år med Jakobs Dagar. Med andra ord finns det både evenemang och folk i stan. Med andra ord kan föräldrar och syskon till hockeyspelarna söka sig till något evenemang i stan under det att det är något för tillfället mindre intressant på isen. Samtidigt kan folk som sökt sig till stan och tröttnat på värmen svänga in i ishallen och ta sin kaffepaus där! Så mycket energi och framtid finns sällan samlad på samma ställe...

I morgon kommer några av de yngsta deltagarna att synas och "höras" på SHC's webbplats. Vi ses!!